Onze bieren

Bij Ons Café ‘t Kantoor schenken wij naast Heineken pilsener een variatie aan bieren, zowel van de tap als fles. Met verschillende wisseltaps introduceren wij met regelmaat nieuwe speciaalbieren van de tap, die over het algemeen seizoensgebonden zijn. 

De volgende bieren hebben wij standaard op fles:

Affligem Blond – 6,8%

De abdij van Affligem legt zich al heel wat jaren toe op het brouwen van uitermate klassieke bieren in de abdijstijl. Het blond kenmerkt zich door een fijne en licht moutige smaak. De hoparoma’s zweven verleidelijk boven het bier en het drinkt zeer gemakkelijk en aangenaam weg.

Affligem Dubbel – 6,8%

De kleur is eerder robijnrood dan bruin en dat is eigenlijk best prettig. In de smaak vindt u een lichte kruidigheid die de goede doordrinkbaarheid verder verhoogt. Vanzelfsprekend met nagisting op fles!

Affligem Tripel – 9,0%

Deze tripel heeft in 2006 een prestigieuze prijs in de wacht gesleept: op de tweejaarlijkse “World Beer Cup” werd zij bekroond met de titel “Beste abdijbier tripel ter wereld”. Ook deze tripel wordt met gist op de fles afgevuld. De volle, ronde smaak en de massieve schuimkraag maken dit een toptripel!


Brand Imperator – 6,5%

Brand Imperator is het oudste speciaalbier van Nederland. De rijke smaak dankt Imperator aan een blend van gebrande moutsoorten.

Brand IPA – 7,0%

Brand IPA, winnaar van de Brand Bierbrouwwedstrijd 2104, kenmerkt zich door een citrusachtige smaak met een zacht bittere afdronk.

Duvel – 8,5%

Een begrip en een van de meest succesvolle speciale bieren aller tijden. Duvel is een natuurlijk bier met een subtiele bitterheid, een verfijnd aroma en een uitgesproken hopkarakter. Fris en toch rijk, fors en toch ingetogen.

Liefmans Fruitesse – 4,2%

Sprankelend helderrood fruitbier met de frisse en intense smaak van aardbeien, frambozen, krieken, vlierbessen en bosbessen. Heerlijk verfrissend on the rocks.

Sol – 4,5%

Frisse Mexicaanse pilsener, een dorstlesser met lage bitterheid.

Desperados – 5.9%

Desperados is bier verrijkt met de smaak van Tequilla. Het ultieme drankje om je avond een extra boost te geven!

Amstel Radler – 2,0%

Radler is de verfrissende mix van Amstel bier en citroenwater.


Jillz Original – 5,0%

Een verfrissende sparkling cider met alcohol, gemaakt van appels.


Amstel Radler 0,0%

Radler 0,0%, de verfrissende mix van alcoholvrij Amstel bier en citroenwater. Lekker op elk moment van de dag.


Heineken 0.0

Een alcoholvrij bier met een verfrissende en fruitige smaak dankzij Heineken’s unieke A-gist, gecombineerd met een zacht moutige body.

NIEUW!!

Let the PARTY

beGIN 

check onze Cocktail kaart